Miley Cyrus recunoaște că încă e atrasă de femei

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Miley Cyrus a vrobit deschis despre căsnicia sa cu Liam Hemsworth, pe care a descris-o ca fiind „confuză, complexă şi modernă”. De asemenea, artista a dezvăluit că încă este atrasă sexual de femei.

Cântăreata s-a căsătorit cu Liam în luna decembrie a anului trecut, la 10 ani după ce s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei „The Last Song”. În pofida căsniciei ei hetero cu Liam, Miley, în vârstă de 26 de ani, sustine că încă este „atrasă sexual de femei” şi că oamenii sunt deseori confuzi de mariajul ei „complex şi modern”. Ea a povestit totul în paginile revistei americane Elle, pentru care a realizat un pictorial incendiar.

Cyrus a declarat pentru revista Elle US că se identifică ca fiind bisexuală.

„Cred că este confuz pentru oameni să mă vadă căsătorită. Dar relatia mea este unică. şi nu cred că o să permit vreodată oamenilor acolo deoarece este atât de complexă şi modernă şi nouă încât nu consider că este un loc pe care oamenii l-ar întelege. Vreau să spun, oamenii chiar cred că sunt acasă şi gătesc cina? Mă aflu într-o relatie hetero, dar încă sunt foarte atrasă sexual de femei. Am luat o decizie de partener. Aceasta este persoane care ştiu că mă sustine cel mai mult. Cu sigurantă nu mă încadrez într-un stereotip al rolului de sotie. Nici nu îmi place acest cuvânt”,

a declarat Miley Cyrus pentru revista pe coperta căreia va apărea în luna august. De asemenea, artista a vorbit despre rolul pe care femeia pare să îl aibă în această lume.

„Toată lumea se aşteaptă ca noi să populăm planeta… şi când asta nu face parte din planul nostru sau nu este scopul nostru suntem criticate şi judecate şi există atât de multă furie încât încearcă să schimbe legile pentru a te forta să faci asta – chiar dacă rămâi însărcinată într-un mod violent”,

a spus cântăreata, citată de The Mirror.

Carmen BIZĂU

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.