Membrii Clubului Road Patrol MC Lugoj sprijină familiile celor nevoiași

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ca în fiecare an, în luna decembrie, Clubul Road Patrol MC Lugoj desfășoară „Campania celor care Pot și Vor”, prin care motocicliștii lugojeni vor să aducă un zâmbet și o speranță celor nevoiași.

Astfel, joi, 3 decembrie 2020, membrii Clubului Road Patrol MC Lugoj au ajutat „două familii foarte frumoase, cu mulţi copii încântători, de toate vârstele, care, din neşansă, completată de vremurile actuale, au nevoie de sprijin şi de atenţia celor care Pot şi Vor.

Chirii de plătit, mâncare de cumpărat, copii care ar face școală on-line dar nu au cu ce, s-ar juca, dar nu au jucării, s-ar îmbrăca, dar nu au hăinuţe!”

Acțiunea s-a bucurat de sprijinul dlui Florin Bibu și al firmei Kuhntop Lugoj, cărora membrii Clubului Road Patrol MC Lugoj țin să le mulțumească și pe această cale.

„Dacă doriţi să ne spijiniţi în activităţile noastre de ajutorare puteţi să o faceţi în contul Asociaţiei „RPT-MC Filiala Lugoj”: RO51BACX0000001215862001 (rugăm precizaţi la transfer Pot si Vreau). Pentru donaţii în hăinuţe, jucării sau bunuri puteţi contacta membrii asociaţiei: Mihai- 0721.037.121, Ştefan- 0769.301.123 sau mesaj pe pagina de facebook Road Patrol MC Lugoj”,

transmit reprezentanții clubului lugojean.

 

 

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.