Măsuri pentru fluidizarea traficului în Lugoj. Trei străzi cu sens unic vor fi deschise circulației în ambele sensuri

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Lugoj a decis ca pe trei străzi din Lugoj circulația rutieră să se facă pe ambele sensuri. Se pare că decizia a fost luată după ce mai mulți lugojeni care locuiesc pe aceste străzi au solicitat că circulația să nu se mai facă doar pe un singur sens.

Străzile care vor fi deschise traficului pe ambele sensuri sunt: Panselelor, Vlad Țepeș și Insulei. De asemenea, cei zece membri ai comisiei au hotărât desființarea trecerii de pietoni dintre cele două vămi ale Podului de Fier, pe partea dinspre Piața JC Drăgan, înființarea unei treceri de pietoni pe strada Bocșei în apropierea magazinului Covaci.

Comisia a mai hotărât să desființeze și o altă anomalie rutieră și anume mutarea unui indicator „Cedează trecerea” de pe strada Aurel Vlaicu pe strada Dumitrie Cantemir, prima fiind strada principală. Cetățenii sunt rugați să anunțe primăria dacă constată că șoferii sunt bulversați de anumite semne de circulație sau indicatoarele sunt amplasate greșit, precizează LugojInfo.ro.

Poliția va verifica fiecare sesizare și va înainta comisiei propunerile sale astfel încât circulația rutieră să se desfășoare normal.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.