Mark Luca Iovița, greu de detronat! [Galerie Foto]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Campionatul National de Supermoto si de Viteză Jr. a debutat la sfârșitul săptămânii trecute pe circuitul Prejmer Raceway din Brașov. Clubul Jitsu Zărnești a organizat acest eveniment sportiv între 6 și 7 august 2022.

Mark Luca Iovița, de la clubul VN Motorsport, confirmă forma foarte bună arătată și în Campionatul European BMU și se impune în toate manșele clasei 65SM din ambele zile de concurs. Campionul nostru a debutat inclusiv la clasa Ohvale din Campionatul Național de Viteză.

Locul doi național la clasa SM65 merge în ambele zile de concurs la Szabo Mark, iar Dean Victor Iovița (VN Motorsport ) urcă pe locul 3 al podiumului, reușind să-l întreacă într-o singură manșă, în lupta pentru ultimul loc, pe Daraban Teodor (Lupo Racing Timișoara).

Weekendul următor, piloții se întorc pe circuitul brașovean, tot la Prejmer, urmând ca în weekendul 20-21 august să se desfășoare finalele naționale, dar și etapa a IV-a din Campionatul European BMU de Supermoto.

„Un început de campionat de Supermoto, cu victorii pentru băieții mei. Mark rămâne lider după primele etape din campionat, cu două poziții de locul 1 la categoria 65cc,  iar Dean își oferă, chiar de ziua lui de naștere, două cupe importante, locul 1 în campionatul de viteză juniori și locul 3 la categoria Supermoto 65cc. L-am sărbătorit și pe el, și victoriile lor, mândru să-i văd din nou pe amândoi împreună, pe același podium!

Mulțumim clubului nostru VN Motorsport, Consiliului Județean Timiș, Federației Romane de Motociclism și susținătorilor noștri, care sunt mereu alături de noi”,

a declarat Marțian Iovița, tatăl piloților Mark și Dean.

Despre admin 6584 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.