Mark Luca Iovița a fost declarat sportivul anului 2022

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

„Frații Ioviță sunt probabil cuplul de sportivi români cu cele mai multe cupe și medalii câștigate la o vârstă atât de fragedă. Mark este în acest an campion național și balcanic la Supermoto la clasa SM65, dar și vicecampion național la Motocros la clasa MX65”, scrie pe pagina oficială a Federației Române de Motociclism.

Sezonul competițional în motociclism 2022 s-a încheiat și a adus cu sine o recompensă binemeritată din partea Federației Române de Motociclism. Titlul de „sportivul anului 2022” vine să încununeze un întreg sezon de multă muncă, efort, ambiție și curaj, pentru pilotul Mark Luca Iovița.

Federația Română de Motociclism a organizat în 10 Decembrie 2022, la Hotelul Radisson Blu, din Bucuresti, în prezența a aproape 400 de invitați, Gala Campionilor FRM 2022 & 2021.

Pe parcursul ceremoniei au fost acordate atât premii Campionilor din 2022, cât și distincții sportive piloților care au performat în 2021.

Frații Iovița au urcat pe podium de mai multe ori pentru a-și ridica premiile cuvenite. Băieții au muncit mult pentru titluri lor de campioni, atât la nivel național cât și internațional.

Mark Iovița ajunge la vârsta de 12 ani să se bucure de o recunoaștere a meritelor și efortului depus pe parcursul anului, de un titlu prețios pentru el: sportivul anului 2022.

„Sunt foarte mândru și bucuros de reușitele copiilor. Puțină lume înțelege câtă muncă este în spatele fiecărei cupe, câte sacrificii și câtă implicare pentru a ajunge la un anumit nivel de performanță și a te menține acolo.

Sperăm în susținerea sponsorilor noștri și în continuare, fără de care performanța la nivelul acesta nu ar fi posibilă.

Pe această cale, ținem să mulțumim din nou clubului nostru VN Motorsport și președintelui Horea Neaga, Federației Române de Motociclism, sponsorilor Motoemotion, Motul, motoboom, Metabond, SilcomSA, Semtour Travel Vitanimix, NordicaMoto, vitaminaqua, pentru tot sprijinul lor și de asemenea antrenorului Ștefan Gomoescu, pentru pregătirea fizică a băieților”, a declarat Marțian Iovița, tatăl piloților Dean și Mark.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.