Marian, motociclistul român arestat după cea mai rapidă urmărire cu poliţia din Marea Britanie, a fugit și din sala de judecată

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Marian Drăgoi, un român de 19 ani, a fost protagonistul celei mai rapide urmăriri cu poliţia din Marea Britanie. Tânărul a încercat să fugă din tribunal, înainte ca instanţa să-l condamne la 46 de săptămâni de închisoare.

Motociclistul român a rupt-o la fugă din sala de judecată, însă a fost prins rapid de poliţişti. Cu câteva minute înainte, Drăgoi ascultase cu atenţie în timp ce instanţa afla cum tânărul a învăţat din greşelile făcute, după urmărirea cu poliţia din luna mai a anului trecut.

Atunci, românul a gonit cu 290 de km/oră pe străzile din Londra şi trei comitate: Hertfordshire, Bedfordshire şi Buckinghamshire. Motocicleta condusă de Marian, o Honda CBR 1000, ar fi avut numere false, tânărul fiind încătuşat la finalul unei curse care a durat 38 de minute, scrie The Sun.

Băiatul a condus cu o viteză incredibilă, pe interzis şi pe culoarea roşie a semafoarelor, fiind monitorizat şi filmat de un elicopter al poliţiei londoneze. Într-un final, Marian a oprit la o benzinărie să alimenteze, moment în care a fost prins şi arestat, potrivit BBC News.

Românul a pledat vinovat pentru conducere periculoasă, pentru că nu a oprit la semnalele poliţiştilor, dar şi pentru conducere fără permis şi făra asigurare. În 14 ianuarie, tânărul de 19 ani a fost condamnat la 46 de săptămâni de închisoare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.