Marea deschidere a magazinului Jysk: surprize și reduceri

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Magazinul de mobilă și produse de decorațiuni Jysk, parte a unui lanț danez cu mii de magazine la nivel mondial, urmează să se deschidă în curând la Lugoj, informează Lugojeanul.ro. Locația, o clădire nouă ridica-tă pe locul unde ani la rândul a funcționat restaurantul Acapulco, este în plin proces de amenajare.

Muncitorii au montat deja sigla magazinului pe fațada clădirii, iar acum lucrează la amenajarea interiorului clădirii. În interior, lugojenii vor putea găsi o gamă variată de mobilă pentru sufragerii, dormitoare, bucătării, birouri și grădini, dar și accesorii și elemente de decorațiuni, toate în stil scandinav și de calitate ridicată.

Magazinul de pe strada Coloman Wallisch din Lugoj se va deschide oficial joi, 5 martie, la orele 8:00. În ziua deschiderii, magazinul va oferi produse la preț redus și multe alte surprize pentru primii clienți ai locației. Suprafața totală a magazinului din Lugoj este de 1.200 de metri pătrați.

Programul de funcționare al magazinului va fi de luni până sâmbătă între 10:00 și 20:00, iar duminică magazinul va fi deschis între 10:00 și 18:00.

Jysk A / S este un lanț de vânzare cu amănuntul danez, care vinde articole de uz casnic, cum ar fi saltele, mobilier și decorațiuni interioare. Jysk este cel mai mare retailer danez care operează la nivel internațional.

În total, compania are peste 2.700 de magazine în 52 de țări, peste 22.000 de angajați și venituri anuale de 4 miliarde de dolari.

  Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.