Manifestări organizate de Ziua Eroilor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Joi, 17 mai, de Ziua Eroilor, Primăria Municipiului Lugoj şi Batalionul 183 Artilerie „Gen. Ion Dragalina”, în colaborare cu Asociaţia Naţională Cultul Eroilor Lugoj,  va organiza o serie de manifestări, de omagiere a militarilor care și-au dat viața în cel de-al Doilea Război Mondial.

Cu începere de la ora 9.00, la Monumentul Eroilor din cel de-al Doilea Război Mondial („Alfa şi Omega”) din Piaţa J. C. Drăgan, se vor desfăşura evenimente comemorative, ceremonial religios si militar, depuneri de coroane si în încheiere va avea loc defilarea  militarilor de la Batalionul 183 Artilerie „Gen. Ion Dragalina”.

Manifestările vor continua la ora 10.00 la Monumentul Eroilor din Cimitirul Ortodox, unde se va desfăşura de asemenea ceremonialul religios şi militar şi vor avea loc depuneri de coroane.

Vor participa oficialităţi locale, reprezentanţii partidelor politice, consilieri locali, reprezentanţi ai instituţiilor din oraş și cadre militare. Organizatorii invită pe această cale lugojenii să ia parte la aceaste manifestări.

AL PRESS

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.