Manifestări de Ziua Copilului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Joi, 31 mai 2018, între orele 11.00-14.00, timp de 3 ore Parcul George Enescu se va transforma într-un spaţiu al distracţiei cu numeroase provocări şi surprize.  Aproximativ 200 de elevi, profesori şi voluntari reprezentanţi ai mai multor instituţii şi asociații care au ca activitate principală educația non formală (Clubul Copiilor Lugoj, Asociația Smart Kreativ, Asociația FOA, Asociația ProBaschet, Centrul Educativ Socio Sanitar “Sf. Ioana Antida”) și ai sponsorului Autoliv Romania SRL vor oferi câteva ore de distracţie, energie şi talent cu ocazia “Zilei Internaţionale a copilului”.

Activitățile se bucură de finanțare din partea Consiliului Local al Municipiului Lugoj. Pe aleile parcului la umbra arborilor vor fi răspândite mai multe ateliere la care copiii sunt așteptați să participe activ. Nu vor lipsi reprezentații de dans modern, mini recitaluri de muzică ușoară și populară toate reunite în cadrul unui spectacol artistic.Copiii sunt invitați să participe activ și să devină parte a spectacolului de teatru interactiv “Albă ca zăpada și mai mulți pitici”. La toate acestea se adaugă multe surprize dulci oferite de Autoliv Romania.

Programul activităților:

11 – 12 – spectacol artistic susținut de elevii de la Clubul Copiilor Lugoj,  Centrul Educativ Socio Sanitar “Sf. Ioana Antida” și școala Kölcsey Ferenc Általános Törökszentmiklós Ungaria;

12 – 13 – spectacol de teatru interactiv “Albă ca zăpada și mai mulți pitici” cu actori profesioniști de la asociația “Degetu΄mic” Timișoara;

13 – 14 – spectacol artistic susținut de FOA;

11 – 14 – multă distracție și voie bună la atelierele creative, pictură pe față,  desene pe asfalt, jocuri și concursuri precum și în zona de entertainment pentru copii.

(A. P.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.