Majorarea tarifelor de salubrizare, solicitată de Retim, respinsă de Consiliul Local Lugoj

Share Button

Sensibilizați de lugojenii care au sesizat de mai multe ori modul deficitar în care Retim colectează gunoiul în Lugoj, consilierii locali nu au aprobat majorarea tarifelor de salubrizare, solicitată de noul operator.

Proiectul de hotărâre privind majorarea tarifelor de salubrizare practicate de Retim Ecologic Service SA în raport cu utilizatorii serviciului de salubrizare pentru activitatea de colectare și transport al deșeurilor municipale desfășurată în zona „0” a județului Timiș, în baza contractului de delegare prin concesiune a activității de colectare și transport a deșeurilor nr. 1746/22.09.2017, a fost votat doar de opt consilieri PSD (Constantin Savu a absentat, iar viceprimarul Cristian Galescu a părăsit sala, invocând un posibil conflict de interese).

Noile tarife de salubrizare propuse au fost de: 8,72 lei/persoană/lună, fără TVA, pentru populația din mediul urban; 2,97 lei/persoană/lună, fără TVA, pentru populația din mediul rural; 212,85 lei/tonă, fără TVA, pentru operatorii economici și instituțiile publice.

(A. B.)

370

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.