Majorarea tarifelor de salubrizare, solicitată de Retim, respinsă de Consiliul Local Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sensibilizați de lugojenii care au sesizat de mai multe ori modul deficitar în care Retim colectează gunoiul în Lugoj, consilierii locali nu au aprobat majorarea tarifelor de salubrizare, solicitată de noul operator.

Proiectul de hotărâre privind majorarea tarifelor de salubrizare practicate de Retim Ecologic Service SA în raport cu utilizatorii serviciului de salubrizare pentru activitatea de colectare și transport al deșeurilor municipale desfășurată în zona „0” a județului Timiș, în baza contractului de delegare prin concesiune a activității de colectare și transport a deșeurilor nr. 1746/22.09.2017, a fost votat doar de opt consilieri PSD (Constantin Savu a absentat, iar viceprimarul Cristian Galescu a părăsit sala, invocând un posibil conflict de interese).

Noile tarife de salubrizare propuse au fost de: 8,72 lei/persoană/lună, fără TVA, pentru populația din mediul urban; 2,97 lei/persoană/lună, fără TVA, pentru populația din mediul rural; 212,85 lei/tonă, fără TVA, pentru operatorii economici și instituțiile publice.

(A. B.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.