Lumea nebună în care trăim

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Cele mai multe știri din ziua de azi par de noaptea minții. Iar cine încearcă să le înțeleagă rostul sau să le mai și comenteze poate fi considerat de-a dreptul nebun. De aceea noi am hotărât, convinși că după noapte vine zi, să vi le prezentăm, din când în când, pe scurt, fără comentarii, dar cu îndemnul să vă detașați de ele, ca să nu vă influențeze negativ. Iată selecția de azi:

♦ „Israelul vrea să-l interzică pe Iisus. Cei care propovăduiesc Evanghelia ar putea fi trimiși la închisoare”

♦ „Călătoria de lux a lui Iohannis în Japonia și Singapore a costat aproape 2,5 milioane de euro”

♦ „Avocatul vaccinat al lui Arafat a decedat în floarea vârstei”

♦ „Un tânăr șofer de TIR a murit subit pe autostrada Sebeș-Deva, în urma unui stop cardio-respirator”

♦ „Asasinarea lui John F. Kennedy  rămâne una dintre cele mai mari enigme ale istoriei, deși Congresul SUA a adoptat în 1992 o lege specială care impunea desecretizarea tuturor documentelor până în 2017”

♦ „CIA a fost implicată direct în asasinatul din Dallas”

♦ „Judecătorul Andrew Napolitano susține că Trump i-a spus că va face public întreg dosarul JFK, dar, cu vreo 10 zile înainte să plece de la Casa Albă, i-a mărturisit: dacă ai fi văzut ce am văzut eu în dosar, nici dumneata nu i-ai fi dat drumul. Odată, când nu o să mai fim la telefon cu 15 persoane care ascultă o să îți spun ce am văzut

♦ „Olivia Steer a fost sancționată ilegal de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) cu 5.000 de lei în urma unei reclamații a Colegiului Medicilor din România (CMR)”

♦ „Iar asta după ce Curtea de Apel  București a anulat prima amendă și a desființat hotărîrea nelegală a CNCD”

♦ Olivia Steer este acuzată în nu mai puțin de 78 de puncte pentru că a invitat pe Facebook la un protest „organizat” în 3 aprilie 2021, care repetă ca pe un laitmotiv fraza: „nu veni, azi, la ora 13.00, în Piața Universității!”

♦ „Tucker Carlson, de la Fox News, a spus despre criza bancară care a zguduit SUA că are un singur scop: introducerea monedei digitale”

♦ „În plină criză energetică, Ciucă vrea să închidă termocentralele pe cărbune de la Rovinari și Turceni, pentru că așa vrea UE, să fie și mai criză!”

♦ „Potrivit administrației Biden, după „pericolul” din aragaze, și frigiderele și mașinile de spălat rufe sunt vinovate de emisiile de gaze cu efect de seră și criza climatică”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.