Lugojul va găzdui Campionatul Regional al Vestului la motocros

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pe dealul Hezerișului din Lugoj, lângă centura ocolotoare a Lugojului, se vor tura motoarele duminică, 19 mai 2019, începând cu ora 10. Clubul Moto Extrem Lugoj organizează în premieră Campionatul Regional al Vestului, unde sunt așteptați cel puțin 40 de piloți din Arad, Caraș- Severin, Hunedoara și Timiș. Toți vor evolua în aceeași zi și vor fi împărțiți în cinci categorii: profesioniști, amatori, veterani, minicros și hobby. Echipa Moto Extrem Lugoj va participa în efectiv complet și va face spectacol pentru susținători, asigură organizatorii.

 Toată echipa Moto Extrem Lugoj, absolut toți sportivii mei vor participa și m-au asigurat că vin și de la Timișoara. De la Deva, de la Hunedoara iarăși vor sosi foarte mulți sportivi, toți cei care sunt implicați în Campionatul Național, dar și piloții mai de duminică, să zic așa, vor veni.  Este pentru prima dată când organizez un Campionat Regional de Vest, cerințele nu sunt chiar așa de mari”, a declarat Liviu Jigmond, antrenorul celor de la Moto Extrem Lugoj.

Organizatorii se află în toiul pregătirii, pentru ca evenimentul să fie unul reușit. În ultimele zile nu au prea reușit, pentru că vremea le-a creat inconveniențe, dar de astăzi au început să aranjeze circuitul, să marcheze trambulinele, să monteze grila și cabina de cronometraj.

Alina DAMIAN

 

Despre admin 6622 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.