Lugojul are șansa de a achiziționa în curând cele 9 autobuze electrice

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Licitațiile pentru autobuzele electrice
au eșuat pentru alte șapte orașe mari

În această perioadă se află în curs licitația privind cumpărarea celor 9 autobuze electrice, care vor avea o lungime de zece metri și o capacitate de minimum de 50 de pasageri, destinate transportului public de călători în municipiul Lugoj, licitație care include și achiziționarea a trei stații de încărcare rapidă și a nouă stații de încărcare lentă, toate în valoare de circa 4,5 milioane de euro.

„Municipiul Lugoj are șansa de a beneficia de cele 9 autobuze electrice împreună cu stațiile de încărcare aferente încă din acest an. Licitația a fost reluată în data de 13 februarie și are ca termen limită de depunere a ofertelor data de 19 martie, ora 15.00.Ofertantul care va fi declarat câștigător va semna contractul de furnizare cu noi, Municipiul Lugoj. Acest fapt este deosebit de important pentru orașul nostru mai cu seamă că licitațiile de cumpărare a autobuzelor electrice au eșuat în cazul altor 7 orașe, respectiv Baia Mare, Constanța, București, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Bistrița și Suceava.

De când am hotărât să acordăm transport în comun gratuit pentru  lugojeni cel mai important deziderat al nostru în această direcție a devenit să transformăm transportul în comun într-unul modern și nepoluant ca să atragem astfel un număr tot mai mare de cetățeni către utilizarea transportului în comun în detrimentul celui cu mașinile personale”,

a declarat prof. ing. Francisc Boldea, Primarul Municipiului Lugoj.

AL LUGOJPRESS

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.