Lugojul are doi primari și doi viceprimari

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nicolae SILADE

Dintr-o simplă căutare pe Google, reiese că Primăria Municipiului Lugoj are două pagini de internet: una din timpul fostei administrații Boldea, alta din timpul fostei admnistrații Buciu.

Numai că pagina din timpul fostei administrații Boldea a fost preluată de noua administrație Blidariu, în timp ce pagina fostei administrații Buciu a fost lăsată de izbeliște, adică în aer, dar cu Claudiu Buciu încă în funcție.

Nu știm încă cine a comandat noua pagină, devenită între timp veche, pentru că ultima postare datează din 28 iulie 2021, când a avut loc o dezinsecție aeriană, iar de atunci a rămas în aer.

Nu știm nici cine a realizat-o și nici cât a costat. Dar cum noua pagină este încă funcțională (toate link-urile merg strună, chiar și butonul de Facebook duce direct către actuală pagină de Facebook a Primăriei Municipiului Lugoj), ne întrebăm cât costă servciul de găzduire și cine îl plătește.

Și ne mai întrebăm de ce are nevoie primăria de două pagini și care este cea reală. Până când vom afla răspunsurile, rezultă că Lugojul are doi primari, unul în persoana lui Claudiu Buciu, iar altul în persoana lui Bogdan Blidariu.

Și are și doi viceprimari, unul în persoana lui Bogdan Blidariu, altul în persoana lui Adrian Serendan. E adevărat că noi știm cum stau lucrurile, dar cineva din afara orașului ce poate să-nțeleagă?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.