Lugojul are asigurate utilajele și stocurile de materiale necesare pentru deszăpezirile din această iarnă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Municipiul Lugoj se pregătește să facă față condițiilor meteorologice și deszăpezirilor din această iarnă. Ca și anul trecut, responsabilitatea pentru acest demers îi revine Societății Administrare Patrimoniu, societate aflată în subordinea Consiliului Local Lugoj.

„Pentru a asigura un răspuns eficient în fața zăpezii, societatea dispune de opt utilaje destinate deszăpezirii mecanizate. Printre acestea, cinci utilaje cu sărărițe și încărcătoare frontale, echipate cu lame și cupe, vor acționa în zonele critice ale orașului. Această flotă variată permite intervenții rapide și adaptate la diferitele condiții întâlnite pe durata sezonului rece. De asemenea, dezăpezirea manuală nu este neglijată, fiind asigurată de echipe specializate, dotate cu sărărițe manuale și unelte adecvate. Într-o continuare a practicii de anul trecut, zonele prioritare precum școlile, grădinițele și instituțiile publice vor beneficia de șapte lădițe cu material antiderapant. Acest material, constituit din clorură de calciu, sare și nisip, este disponibil în cantități suficiente în depozitele societății pentru a acoperi nevoile orașului”,

a declarat Bogdan Blidariu, primarul Lugojului. Blidariu dă asigurări că echipamentele și echipele sunt pregătite să intervină la orice oră din zi și din noapte, ca străzile orașului să rămână sigure și practicabile. (N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.