Românii, locul 1 în Ungaria! Rezultate excepționale ale dansatorilor sportivi lugojeni la competiția internațională de dans sportiv WDSF Open Kistelek

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

La competiția internațională de dans sportiv WDSF Open Kistelek, ce s-a desfășurat în Ungaria, în perioada 22-23 septembrie 2018, la care au participat peste 500 de perechi sportivi dansatori din 30 de țări (România, Ungaria, Austria, Croația, Serbia, Polonia, Moldova, Islanda, Mongolia, Portugalia, Franța, Finlanda, statele baltice, Rusia, Olanda, Germania, Grecia și Elveția și alte țări), perechile de dansatori lugojeni de la Clubul de dans sportiv Dance Mania.Ro, care reprezintă cu mândrie Lugojul și România, au avut, ca întotdeauna, rezultate excepționale la o competiție internațională de asemenea anvergură.

„Dragoș Bute și Diana Kristof în semifinala Concursului Internațional Open Adulți Latino Kistelek 2018! Un superb loc 12, după o evoluție extraordinară alături de perechi de top din dansul sportiv mondial! Bucurie maximă pentru toți cei 3 membri ai acestei echipe! Felicitări maxime celor doi tineri dansatori, din ce în ce mai puternici și valoroși! Daniel Bărbosu și Tania Loch din nou pe podium! Locul 2 – Junior 1 latino – Kistelek Internațional Open!”,- a declarat instructorul Alexandru-Daniel Iagăru, de la Clubul de dans sportiv Dance Mania.Ro Lugoj.

De asemenea, tot la competiția internațională XV. Kistelek Open 2018, Ungaria,  România a fost din nou și pe cea mai înalta treaptă: dansatorii sportivi români, Anca Copos și  Sebastian Zicoane au devenit campioni mondiali la Tineret Standard.

Au mai participat la concursul internațional Kistelek Open 2018, spre încântarea juriului și a spectatorilor, la diferite categorii, perechile de dansatori sportivi lugojeni: Radu Muntean și Fernanda Bărbosu, Erik Baranyai și Daria Ardelean, Darius Zgriba și Andreea Moșoni, precum și Lucas Bota și Andreea Drumen.

Estera CIMPONERIU

 

Despre admin 6622 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.