Lugojeanul Cătălin Cristea colaborează cu un DJ faimos din America [Video]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

După zeci de colaborări cu nume sonore din industria muzicală românească, lugojeanul Cătălin Cristea, cunoscut sub numele de Massy, colaborează din nou cu artiști străini, iar de aceasta dată tânărul grafician lucrează cu Ahzee, un DJ și producător american din New York.

Semnat la BIP Records și House Garden Records și în Statele Unite la Ultra Music, Ahzee și-a câștigat faima în principal în Europa, în special în Franța și Belgia, prin „Born Again”, care s-a clasat în ambele țări pe locuri fruntașe.

Noua piesă a americanului pentru care Massy a creat grafica se numește „Undercover” și este în colaborare cu Robert Cristian, un alt roman foarte talentat. Proiectul deja se bucură de mare succes pe YouTube, acolo unde la câteva zile de la lansare a trecut de 100.000 de mii de accesări.

Undercover” reprezintă pentru mine o provocare frumoasă, un stil pe care nu l-am mai abordat până acum și mă simt mândru că am colaborat cu unul dintre cei mai cunoscuți DJ din USA. Îl apreciez pe Ahzee de câțiva ani buni, este un artist foarte ambițios și talentat”, a afirmat Massy.

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.