Lucrări de renovare la teatru

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Teatrul Municipal “Traian Grozăvescu” din Lugoj se află în plin proces de reabilitare. Mai exact, se execută lucrări de renovare a holului, unde ulterior vor fi montate candelabre moderne, în concordanță cu cele din interior. Lucrările la hol au început în data de 29 octombrie și se vor finaliza în jurul datei de 30 noiembrie. Fondurile provin în totalitate de la Primărie, din bugetul alocat instituției de cultură la începutul anului. În perioada cât holul teatrului este un șantier nu se desfășoară spectacole. Acestea se vor relua după ce renovarea holului va fi încheiată.

“În această perioadă, la Teatrul Municipal “Traian Grozăvescu” se efectuează lucrări de renovare a holului de intrare.  Lucrările constă în renovarea completă a holului, începând de la tavan, unde se vor monta elemente noi de iluminat. Vor fi montate candelabre, care vor continua aspectul din interior și se va pune la adevărata ei valoare această trecere de la intrare înspre sală. După aceea vom trece la schimbarea scării de acces la etaj. Iarăși va fi înnobilat cu elemente noi și ceea ce este foarte important, vom avea și căldură proprie”,

a declarat Tudor Trăilă, director la Casa de Cultură a Municipiului Lugoj.

Lucrările care se desfășoară în acest moment la teatru fac parte dintr-un proces mai amplu de reabilitare care a început în urmă cu aproximativ șase ani. S-a început cu parterul sălii de spectacole care a fost refăcut, apoi s-a trecut la partea de balcon și   s-au schimbat elementele de iluminat, care sunt foarte bine încadrate în arhitectura sălii. De asemnea s-au schimbat scaunele și s-au făcut la parter două loje.

Alina DAMIAN

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.