Lucrări aproape de finalizare la toboganul de la ştrand

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Lucrările la toboganul de la Ștrandul Municipal sunt aproape de finalizare. Reprezentanții autorității locale estimează că acestea vor fi finalizate complet până la finalul lunii iulie, atunci când acesta va fi dat în folosință.

„La tobogan s-a executat până acum cam tot ce trebuia. Au mai rămas foarte puține din lucrările care erau prevăzute în proiect, și anume partea de structură metalică a scărilor și a accesului la tobogan. În rest s-au montat pompele pentru tobogan, s-a montat toboganul propriu-zis, s-a făcut structura metalică în proporție de 95 %. Mai e de montat câte ceva la structura de rezistență și la balustrade. În rest, toate lucrările sunt gata și el este pregătit pentru a fi deschis. Vineri, împreună cu firma constructoare din Constanța, am efectuat o probă de apă. Noi estimăm că până la finalul lunii va fi finalizată și partea mecanică și atunci va putea fi deschis”,

a precizat Cristian Galescu, viceprimarul Lugojului. Probleme au apărut și la râul cleanului, care în momentul de față este golit de apă.

„Un capac de la unul dintre filtre s-a fisurat. În aceste condiții, nu se poate face filtrarea apei. Am comandat capacul respectiv din Turcia, de la firma care îl produce. Se montează pe filtru și râul va fi funcțional fără niciun fel de probleme”,

a mai spus Cristian Galescu. Viceprimarul a adăugat că aceste lucrări sunt de mentenanță, care nu au fost prevăzute și care se vor rezolva în cel mai scurt timp.

Alina DAMIAN

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.