Lost in Neverland, expoziţie de pictură la Casa Bredicenilor

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Vineri, 15 martie 2019, de la orele 17.30, la Casa Bredicenilor, va avea loc vernisajul expoziției de pictură „Lost in Neverland”, semnată de Denis Şerban Cernat (Dena).

Lost in Neverland îmbină armonios două colecții anterioare ale artistei: Neverland și Lost în Eden, presărate cu o colecție nouă, specială, Ciclicity, construită din materiale raw – condimente, ceaiuri, cafea, ierburi felurite, materiale menite să atragă atenția asupra faptului că arta este vie, trăiește și respiră.

Lucrările celor 3 colecţii sunt efectuate în tehnică mixtă, pe pânze de diverse mărimi, în cuţit, degete, bureţi şi pensule.

Dena pictează de la 5 ani, fiind dintotdeauna atrasă de culoare şi de frumos. Este de profesie jurist, psiholog, formator şi art-terapeut, însă pasiunea pentru pictură a fost şi va rămâne marea ei dragoste. A predat şi predă în continuare desen şi pictură în cadrul unor şcoli de artă, after-school-uri, gădiniţe, şcoli etc., iar din toamna anului 2017 este lector formator la galeria Ora0 (susţine cursuri de desen, pictură şi tehnici mixte pentru copii şi adulţi).

Expoziția rămâne deschisă până în 29.03.2019.

AL PRESS

Despre admin 6347 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.