Lora va cânta la Serbările toamnei de la Belinț

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Locuitorii Comunei Belinț sunt invitați duminică, 28 august 2022, la Serbările Toamnei”. Va cânta Lora și renumiți soliști de muzică populară. Spectatorii vor mai avea parte de dansuri și cântece populare cu Ansamblul folcloric „Hora Belințului ieri și azi” și Ansamblul Sveti George din Stanciova.

Primăria și Consiliul Local Belinț alături de Consiliul Județean Timiș organizează manifestarea „Serbările toamnei”. Evenimentul include și a XI-a ediție a Festivalului Tradiții belințene, co-finanțat de CJT prin programul TimCultura. Duminică, 28 august, în fața Bisericii Ortodoxe și a Căminului Cultural din Belinț, va cânta Lora și soliștii de muzică populară: Felicia Stoian, Petrică Miulescu Irimică, Dana Gruescu, Alex de la Orăștie, Toni Bagiu și formația Titel Brestoviceanu. Vor mai evolua: Ansamblul folcloric „Hora Belințului ieri și azi”, cu soliștii vocali Roxana Garda, Mirabela Ștefănescu, Cristian Tomoni și Maria Drăghicescu, și Ansamblul Sveti George din Stanciova.

„Este un eveniment cu totul special atât pentru dumneavoastră, cetățenii Comunei Belinț, cât și pentru toți cei care doresc să ne fie alături în această zi cu multe surprize muzicale pentru toate gusturile, dansuri populare, jocuri pentru copii și multe alte surprize. Finalul evenimentului se va încheia cu frumoasele jocuri de artificii. Mergem înainte!”,

a ținut să precizeze Laurențiu Tîrziu, primarul Comunei Belinț.

  Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.