Livrarea autobuzelor electrice la Lugoj întârzie

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Livrarea autobuzelor electrice la Lugoj întârzie din cauza războiului, a defecțiunilor navei, a vremii nefavorabile și pentru că stațiile de încărcare nu au fost achitate încă de către Ministerul Dezvoltării

Primăria Lugoj a cerut explicații firmei care ar fi trebuit să livreze deja primul autobuz electric la Lugoj, încă din luna martie, în contractul cu Ministerul Dezvoltării.

Conform răspunsului transmis de către societatea SC BMC TRUCK & BUS SA, cea care trebuie să livreze autobuzele, întârzierile ar fi cauzate de războiul din Ucraina, care a perturbat transportul naval, iar nava pe care sunt încărcate autobuzele, nu a putut pleca spre România. Reprezentanții societății susțin că 77 de autobuze, dintre care unul pentru Lugoj, sunt deja încărcate și așteaptă permisiunea să plece spre România „încă din data de 4 ianuarie”.

„Conform graficului înaintat, societatea respectivă se angajează că primul autobuz va ajunge la noi până la sfârșitul lunii iunie. Celelalte opt autobuze vor fi ajunge la Lugoj abia în luna septembrie”,

a declarat Bogdan Blidariu, primarul interimar al Lugojului.

În aceeași adresă, compania care livrează autobuzele informează Primăria Lugoj că, deși a livrat deja stațiile de încărcare pentru autobuze, acestea nu au fost achitate de către Ministerul Dezvoltării.

 Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.