Little Miss World Timișoara 2017

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Concursul Little Miss World  a fost fondat în anul 2000 de Natalya Kovalyova, iar acum continuă sub numele de Little Miss&Little Mister United World cu participanți din 65 de țări. Reprezentat prin Corina Hadarag, în calitate de director regional al concursului, organizează prima ediție a concursului Little Miss World Timișoara, în data de 27 octombrie 2017, ora 15,  în sala de spectacole a casei “Adam Muller Gutenbrunn”.

Little Miss World Timișoara” este un concurs de frumusețe și aptitudini destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani, fete și băieți, pe categorii de vârstă.

Etapele concursului:
– Proba de interviu
– Proba de rochie/costum de seară
– Proba de costum național
– Proba de aptitudini și talent

Juriul este format din personalități publice și din lumea modei: Diana Maria Durbaca, Adi Ene, Paul Soll, Felicia Stoian, Andreea Farcaș.

Înscrierile se fac pe pagina de facebook a concursului  Little Miss World Timisoara, sau la adresa littlemissworldtimisoara@gmail.com

Taxa de participare 250 de lei.

Câștigătorii locurilor 1,2 și 3 ai fazei regionale vor fi invitați să participe la faza națională ce va avea loc la București, în februarie 2018.

AL PRESS

Despre admin 6533 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.