Lions Club Ana Lugojana a făcut o bucurie în prag de sărbători unui copil cu probleme grave de sănătate

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Oameni cu suflet mare au făcut marți o bucurie, în prag de sărbători, unui copil cu grave probleme de sănătate. Reprezentantele Clubului Lions Ana Lugojana, împreună cu reprezentanții unității militare de pe str. Timișoarei i-au făcut o vizită și i-au dus daruri lui Bogdan Mihali, un băiețel în vârstă de 7 ani, cu care viața nu a fost prea blândă. Copilul suferă de mai multe afecțiuni, unele din naștere.

“Are și epilepsie, astm, e operat la esofag, la cap, și suferă cu plămânii. L-am operat la doar  o zi, la Timișoara. Nu ne-a luat domnul doctor nimic, doar m-a întrebat dacă sunt de acord cu operația la cap și am zis că sunt de acord. Dacă crede că scapă copilul și trăiește am zis că sunt de acord. Mulțumesc celor care ne-au ajutat atăzi. Să le dea Dumnezeu sănătate și să aibă sărbători fericite. Nimeni nu ne-a mai ajutat până acum”, a declarat Camelia Mariana Bot, bunica băiatului.

 Și parcă necazurile nu ar fi fost destule, băiatul și-a pierdut și tatăl în urmă cu patru ani. Mama lui are la rându-i probleme de sănătate, astfel că bunica este cea care se ocupă mai mult de creșterea lui. Lipsurile pe care le are Bogdan sunt destule, astfel că darurile pe care le-a primit ieri au venit ca o mană cerească. A primit alimente, jucării, dulciuri, haine și o sumă de bani. Reprezentantele Clubului Lions Ana Lugojana spun că nu doresc să se oprească aici în ajutarea micuțului. Acestea și-au propus o campanie prin care să strângă fonduri pentru achiziționarea unui aparat auditiv.

Lions Ana Lugojana împreună cu personalul Unității Militare 01220 și Asociația Militară Sfântul Gheorghe Lugoj s-au gândit să aducă un strop de bucurie în familia acestui copil. Copilul este bolnav, nu are o mânuță din naștere, are mai multe operații și necesită  o proteză auditivă. De aceea, pe această cale îi rugăm pe oamenii cu suflet mare să ajute această familie încercată. Pot lua legătura cu oricare dintre membrii Clubului Lions sau cu cei de la Unitatea 01220 Lugoj”, a precizat Simona Marinescu, past president Lions Club Ana Lugojana.

Reprezentantele Clubului Lions Ana Lugojana au fost primele care s-au gândit să ofere un sprijin acestuicopil cu probleme și speră că și alții le vor urma exemplul, pentru a-l ajuta pe Bogdan să se bucure de o viață cât de cât normală.

Alina DAMIAN

Despre admin 6448 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.