Lidl a decis să închidă un business din România

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Lidl, decizie fără precedent! Retailer-ul german a decis să închidă acest business în România

Compania a anunțat închiderea unui segment de business în România, ca urmare a unui „context nefavorabil”.

Este vorba despre Lidl Tour, magazinul online de vacanţe al discounterului german Lidl, care îşi încetează activitatea în România de la 1 martie 2021 din cauza efectelor pe care pandemia de Covid-19 le-a avut asupra industriei..

„Începând cu 1 martie 2021, ca urmare a contextului global actual nefavorabil călătoriilor, Lidl Tour îşi va înceta activitatea în România”, spun reprezentanţii companiei.

Lidl a intrat în 2016 pe piaţa locală de turism prin lansarea magazinului online de vacanţe Lidl Tour.

În primii trei ani de activitate, acesta a ajuns la 25.000 de clienţi. Ulterior, compania nu a încetat să mai prezinte rezultatele acestui business.

Anunț important pentru clienții Lidl Tour
„Toţi cei care au achiziţionat servicii prin Lidl Tour valabile după 1 martie se vor putea bucura în continuare de acestea, conform contractelor individuale încheiate cu partenerii noştri.

Mai mult, partenerii depun eforturi pentru a le oferi turiştilor condiţii sigure de călătorie. După data de 1 martie, clienţii Lidl Tour care vor avea nevoie de informaţii suplimentare vor putea lua în continuare legătura cu partenerul de turism care le organizează călătoria”, au transmis reprezentanții companiei.

Lidl Tour oferea pachete turistice atât pentru România, cât şi pentru alte pieţe, de la croaziere, la safari în Africa şi sejururi în Maldive.

Pentru pachetele de vacanţă disponibile anterior pe lidl-tour.ro şi în catalogul lunar, grupul german colabora cu mai multe agenţii de turism care construiau pachetele.

La nivel național, Lidl are aproape 300 de magazine şi 9.000 de salariaţi, activitatea sa de bază fiind comerţul.

Despre admin 6698 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.