Librăria Ion Vidu recomandă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În luna îndrăgostiților, dorim să celebrăm împreună cu voi prezența iubirii dintre oameni. Chiar dacă în această lună se sărbătorește iubirea în relațiile de cuplu, librăria Ion Vidu sărbătorește dragostea de cărți, dragostea față de copii, adolescenți, în general dragostea de oameni. În acest sens, dorim să vă oferim spre lecturare cărți despre felul în care experimentăm iubirea față de semeni. Vă prezentăm așadar colecția cărților lui Gary Chapman.

El a identificat cinci limbaje prin care noi experimentăm dragostea, felul în care ne simțim iubiți diferă de la o persoană la alta. Cărțile sale: Cele cinci limbaje ale iubirii, Cele cinci limbaje ale iubirii pentru adolescenți, Cele 5 limbaje ale iubirii pentru bărbați, Dumnezeu vorbește limbajul iubirii tale, Încă o șansă – ce poți face când mariajul tău se destramă, Un an de meditații despre limbajele dragostei, răspund nevoii noastre de a cunoaște cum percep cei din jurul nostru dragostea, lucru care va schimba profund relațiile dintre noi.

Personal, pot spune că lectura cărții Cele cinci limbaje ale iubirii a schimbat total relația mea de cuplu și abia aștept să aprofundez volumul Un an de meditații despre limbajele dragostei, care se află doar de puțin timp pe rafturile librăriei noastre. Vă așteptăm în să le răsfoiți!

Andreea Gabriela DOBREAN

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.