Femeia care a înșelat un bărbat din Belinț prin metoda Accidentul a ajuns la pușcărie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Polițiștii din Medgidia au anunțat că au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o femeie de 30 de ani care a înșelat un bărbat din localitatea Belinț, prin metoda „Accidentul”. Femeia a fost reținută și introdusă în penitenciarul Poarta Albă după ce Judecătoria Lugoj a emis un mandat de executare de 2 ani și 6 luni de închisoare pentru înșelăciune.

Leila Șaban și soțul ei au fost reținuți de polițiști în noaptea de 26 spre 27 octombrie 2018, în urma unei operațiuni care a necesitat blocarea drumului dintre Lugoj și Timișoara de către polițiști. Cei doi soți au fost blocați în trafic la scurt timp după ce au lăsat fără bani un bărbat pe care l-au escrocat prin metoda „Accidentul”. Cei doi se aflau într-un taxi și aveau asupra lor cei 25.000 de lei.

Victima din Belint, în vârstă de 55 de ani, a fost contactată telefonic de către o persoană necunoscută, care s-ar fi recomandat a fi delegat al unui avocat ce îl reprezintă pe nepotul său și ar fi pretins 25.000 de lei invocând implicarea acestuia într-un accident rutier, soldat cu victimă, pe raza localității Recaș. În dosarul de înșelăciune a fost condamnat și soțul femeii, însă instanța i-a amânat deocamdată aplicarea pedepsei, deoarece acesta va avea grijă de copiii minori aflați în întreținere.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.