Laserul tratează cariile dentare FĂRĂ ANESTEZIE

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Caria dentară este o afecțiune des întâlnită în rândul pacienților care aleg clinica stomatologică Life Dental Spa. Grație tehnologiei moderne, #LifeDentistii au ales să trateze cariile dentare cu ajutorul laserului stomatologic – o inovație în ceea ce privește stomatologia. 

Clinica dentară Life Dental Spa este situată central în București și oferă o gamă foarte largă de tratamente realizate fără ace, fără freze, fără durere.

#LifeDentistii alcătuiesc o echipă de medici profesioniști, foarte bine pregătiți din punct de vedere profesional pentru a putea oferi cele mai calitative, eficiente și nedureroase tratamente atunci când vine vorba de carii dentare și nu numai.

De ce apar cariile? 

Cariile dentare își fac apariția prima dată la nivelul smalțului, ca o pată albă-cretoasă, putând ajunge chiar și la o culoare de brun-maroniu, pe măsură ce aceasta avansează. Durerea de dinte este cea care îl alarmează pe pacient, care e posibil să nu observe culoarea modificată a dintelui până în acel moment.

Caria dentară își face apariția în cavitatea orală din cauza acțiunii nocive a bacteriilor care trăiesc pe suprafețele dentare și gingivale. În mod normal, în cavitatea bucală sunt numeroase specii bacteriene care se hrănesc cu resturile alimentare restante în spațiile interdentare și nu numai.

Pe scurt, #LifeDentist-ii ne spun că în spatele apariției unei carii pot fi cauze diverse, precum:

 • Neglijarea igienei orale – lipsa periajului dentar sau realizarea incorectă a acestuia duce la retenția de resturi alimentare în cavitatea bucală, acestea reprezentând combustibilul bacteriilor dăunătoare care vor începe să se înmulțească.
 • Consumul excesiv de alimente prea dulci, bogate în zahăr rafinat
 • Obiceiuri nocive, precum fumatul
 • Consumul frecvent de băuturi carbogazoase (sucuri acidulate din comerț), care conțin aditivi și coloranți artificiali, precum și o cantitate mare de zahăr.

Uită de tratamentul clasic al cariei! 

În lipsa unei vizite la medicul specialist în momentul în care durerea deja s-a instalat, pot exista consecințe grave asupra dintelui afectat și, implicit, asupra întregii sănătăți orale.

Pe măsură ce caria avansează, aceasta străbate smalțul și se poate extinde până la nivelul nervului, producând dureri cumplite, greu de suportat de către pacient.

În același timp, amânarea vizitei la cabinetul stomatologic din București într-o astfel de situație duce la complicarea afecțiunii, cu posibilitatea de apariție a unor efecte negative demne de luat în considerare.

Specialiștii Life Dental Spa au găsit soluția! Confortul și siguranța pacientului sunt pe primul loc atunci când vine vorba de tratamente stomatologice, motiv pentru care #LifeDentist-ii au ales să utilizeze tehnologia ultramodernă a laserului dentar.

Laserul stomatologic aduce o mulțime de avantaje în ceea ce privește tratarea cariilor, și nu numai, iar printre acestea se numără:

  • Tratament NEDUREROS
  • Tratamentul NU necesită anestezie (poate fi realizat cu încredere în rândul copiilor și al femeilor însărcinate sau care alapteaza)
  • Tratament MINIM-INVAZIV, laserul curata caria fara sa afecteze tesutul sanatos din jur
  • Efect bactericid (distruge bacteriile implicate în apariția și în dezvoltarea cariei dentare, scade riscul aparitiei unei carii secundare sub plomba cea noua)
 • Protejează vitalitatea dintelui și nu atinge nervul 
 • Nu atinge dintele și nu există riscul de contaminare încrucișată de la pacienții anteriori
 • Rezultatele sunt valabile pe termen lung, în special atunci când pacientul respectă indicațiile #LifeDentist-ului cu privire la eliminarea factorilor nocivi ai stilului de viață care au dus la apariția cariei încă de la bun început, pentru prevenirea recidivei. 

Programează-te ACUM și beneficiază de tratarea cariilor cu ajutorul laserului stomatologic, fără durere și fără anestezie!

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.