La Valea lui Liman, competiția de ciclism montan „Liman Bike Race”, ediția a XIV-a, din 19 mai 2019, este adresată bicicliștilor de toate vârstele

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O competiție de ciclism montan, adresată bicicliștilor de toate vârstele, va fi organizată duminică, 19 mai 2019, începând cu ora 11, în Valea lui Liman, comuna Tomești, județul Timiș. Concursul, intitulat „Liman Bike Race” – ediția a XIV-a 2019, este organizat de către Asociația Liman Bike Race.

Categoriile de concurs propuse de organizatori sunt următoarele:

Kids (sub 10 ani F/M), Junior (10 – 13 ani F/M), Young (14 – 17 ani F/M), Senior (18 – 34 ani F/M), Veteran (peste 35 ani F/M) și Elite (doar masculin).

Traseele sunt adaptate vârstei concurenților:
♦ categoria Kids, sub 10 ani are un traseu scurt, 200 m (în zona start/finish);
♦ categoria Junior, 10-13 ani are un traseu cu o lungime de aproximativ 6-7 km;
♦ categoriile Young, 14-17 ani , Senior 18-34 ani și Veteran, peste 35 ani –  vor pedala între 30 si 35 km, cu o diferență de nivel de 900 – 1000 m, foarte tehnic,
♦ categoria Elite va face două ture.

„Liman Bike Race este organizat de un grup de oameni inimoși, iubitori de natură, care fac asta din pasiune pentru MTB, dar totodată și pentru a promova zona de munte a județului Timiș. Nu am făcut din acest eveniment o sursă de venit, tocmai de aceea din 2007, încă de la prima ediție, nu există taxă de participare”, au declarat organizatorii competiției de ciclism montan pentru toate vârstele.

Pentru categoriile de vârstă sub 18 ani este nevoie de acordul scris al unui părinte sau tutore legal (acordul tip se regăsește în zona de înscriere), iar copiii sub 10 ani trebuie să fie însoțiți de unul dintre părinți. În ceea ce privește condițiile de cazare, participanții pot opta fie pentru cazare la Motel Valea lui Liman, fie să campeze cu cortul în apropierea zonei de start în locuri la liber ori private (10 lei pentru fiecare cort).

Estera CIMPONERIU

Despre admin 6630 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.