Jaf ca-n filmele americane! Douăzeci de TIR-uri cu marfă de 8 milioane de euro au dispărut chiar pe sub ochii angajaților

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O lovitură de proporţii, demnă de filmele poliţiste, s-a derulat vineri, în Zona Liberă Curtici. O societate comercială a fost prejudiciată de marfă în valoare de 8 milioane de euro, informează newsar.ro.

Lovitura a fost plănuită ca la carte. Iniţial, o grupare organizată a spart serverele camerelor de luat vederi ale unui depozit în care se găsea marfa. Apoi, pe adresa de email a respectivului depozit a sosit un mesaj în numele unei societăţi care trebuia să preia marfa, prin care angajaţii depozitului erau anunţaţi că vor veni camioanele pentru a o transporta la destinaţie. Zis şi făcut: 20 de TIR-uri au plecat din depozit, încărcate cu sute de tone de cupru.

De remarcat că şoferii camioanelor aveau acte de transport false, inclusiv cărţi de identitate false.

Până să-şi dea seama angajaţii depozitului ce anume se petrece sub ochii lor, bandiţii s-au făcut nevăzuţi cu marfă în valoare de 8 milioane de euro.

A fost momentul când a intrat pe fir Poliţia. Zeci de poliţişti arădeni, dar nu numai, au lucrat zi şi noapte ca să dea de urma făptaşilor. Şi au reuşit. Potrivit informaţiilor noastre, o mare parte dintre autori au fost identificaţi iar o mare cantitate de marfă a fost recuperată. Inclusiv de pe raza judeţului Timiş.

Cercetările în acest caz sunt în plină desfăşurare. (A. P.)

Despre admin 6671 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.