Campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu și fără stăpân

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Asociația Free Amely 2007 lansează o nouă campanie gratuită de sterilizare a câinilor cu și fără stăpân. Acțiunea va avea loc în zilele de 5, 6 și 7 octombrie 2018, la Adăpostul de câini „Free Amely 2007″, situat între satele Tapia și Măguri, în intervalul orar 10:30-19:00.

Această campanie de sterilizare va fi coordonată de dr. Maria Magyar și sponsorizată de Asociația Seelen für Seelchen din Germania, în cadrul Programului Hope & Change For Romanian Strays.

Pentru programarea câinilor la castrat, proprietarii patrupedelor sunt rugați să sune la numerele de telefon 0731.973.866 sau 0726.692.964, iar când merg cu câinii la sterilizare să ducă și o copie după cartea de Identitate.

„Pentru câinele care nu are microcip, contra unei sume de 25 de lei, plătită de proprietar, animalul poate primi microcip + carnet de sănătate.

În România, conform legislației în vigoare, este obligatorie sterilizarea câinilor care nu sunt înscriși la asociațiile chinologice și este obligatorie microciparea tuturor câinilor.

Castrarea și microciparea unui câine, la un cabinet veterinar, vă poate costa câteva sute de lei! Profitați de ocazie, acum!”, a ținut să precizeze Elena Balaj, președinta Asociației „Free Amely 2007″.

AL PRESS

Despre admin 6670 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.