Iovița Mark Luca încheie sezonul competițional 2023 cu încă un titlu de Campion Balcanic la Supermoto

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Frații Iovița încheie pe podium sezonul competițional Balcanic de Supermoto 2023.  Pilotul Iovița Mark Luca (12 ani) își adjudecă cel de-al treilea titlu consecutiv de Campion Balcanic Supermoto, ultimul fiind la categoria 85cc, iar Iovița Dean Victor (10 ani), locul 3 în cadrul aceluiași campionat, la categoria 65cc.

„A fost un sezon competițional mai dificil, deoarece Mark a urcat la o categorie mai mare și a fost nevoie de setări constante făcute la motociclete, pentru o aderență mai bună, la fiecare circuit în parte.

La etapele 3 și 4 de la Plevna (BMU), am întâmpinat mari probleme din cauza roților care se îndoiau pe sărituri din cauza șocului.

În ultimele două etape, Mark a reușit să domine clasa, adjudecându-și maximul de puncte, ceea ce i-a asigurat un nou titlu de Campion Balcanic 2023.

Și Dean s-a descurcat bine anul acesta, țînând cont că numărul piloților de la clasa lui din Campionatul BMU, este în continuă creștere.

În 3.09.2023, va avea loc ultima etapă din Campionatul național, ce se va desfășura pe circuitul de la Visonta, Ungaria.

Mulțumim clubului VN Motorsport, Federației Române de motociclism, antrenorului Ștefan Gomoescu pentru pregătirea fizica a băieților, Consiliului județean Timiș și sponsorilor, fără ajutorul cărora, nu poate există performanță”, a declarat tatăl piloților.

 Nicolae SILADE

@Semtour_travel @Silcom @Silkolene @Ray_food&more @Metabond @WeldeRomania @Nordicamoto @Vitanimix @Aninoasa_Tim

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.