Ioana Arsenie, noul Ambasador Elite Business Women la Bucureşti

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

BUCUREȘTI, Aprilie 2018. Elite Business Women – cea mai mare companie de educație antreprenorială din România – anunță cooptarea în echipă ca Brand Ambasador a Ioanei Arsenie, consultant de business, cu o experiență de peste 17 ani.

Ioana Arsenie are o vastă experiență în consultanță financiară, fiscal și de management. A reușit să-și construiască propriul business de succes după o carieră în multinaționale, unde a ocupat poziții de top în management – Chief Financial Oficer, Financial Business Partner și nu numai. De asemenea, Ioana Arsenie a implementat procese financiare și operaționale strategice la nivel de grup în Turcia, Grecia, Ucraina și Republica Moldova.

În portofoliul său se află seria de evenimente „Trusted Adviser”, lansată de Ioana, care a reunit zeci de antreprenori în căutarea unei strategii de business.

Conform studiilor, din cele 450.000  companii active în România, 300.000 au cifra de afaceri sub 100.000 euro şi realizează doar 3% din cifra de afaceri totală, având profitabilitate negativă, de -1%, în medie, 94% din companii au cifra de afaceri sub 1 milion de euro şi 15% din cifra de afaceri.

“În condiţiile in care 10% din firme, preponderant mulţinationale, generează 90% din cifra de afaceri, iar productivitatea companiilor românesti este la nivelul a doar 60% faţă de companiile străine, este nevoie ca antreprenorii să lucreze la alt nivel, să crească valoarea adăugată creată în companii.  Astfel vor putea genera creştere sustenabilă”, a declarat Ioana Arsenie.

Perseverenţa, creativitatea, analizele şi cercetarile amănunţite, spiritul antreprenorial pe care Ioana le-a adus în toate proiectele cu care a interacţionat nu au rămas neobservate de către Bianca Tudor, fondator Elite Business Women:

„Ne bucurăm să oferim calitatea de Ambasador Elite Business Women (EBW) la București antreprenoarei Ioana Arsenie, din două considerende: integritate și profesionalism. România mai are încă mult de lucru, atât din punct de vedere al culturii antreprenoriale, care este la stadiu embrionar, cât și al integrității mediului de afaceri. Astfel că, împreună cu Ioana Arsenie, ne dorim să creștem calitativ, nu neapărat cantitativ, mediul de afaceri bucureștean, prin evenimentele marca Elite Business Club, să ajutăm antreprenorii să lucreze în echipă, să stabilească parteneriate de afaceri și să constribuim la ideea de unitate a mediului de afaceri românesc”, a declarat Bianca Tudor, antreprenor și fondator al Elite Business Women.

“Sunt un partener de încredere, creativ, perseverent, care aduce valoare adăugată în toate proiectele cu care interacționez. Convingerea mea este că rezultatele excepționale se obțin cu oameni de valoare, aleși cu atenție, dar mai ales antrenați corespunzător. Îmi doresc ca, împreună cu Elite Business Women, să ducem antreprenoriatul feminin la nivelul următor”, a declarat Ioana Arsenie.

Despre Elite Business Women

Fondată în urmă cu trei ani de către Bianca Tudor, Elite Business Women este cea mai mare companie de educație antreprenorială pentru femei din România. Misiunea grupului este aceea de a deveni un instrument valoros în dezvoltarea antreprenoriatului feminine local, dar și la nivel global, prin încurajarea și intermedierea parteneriatelor cu alte țări.

În trei ani, comunitatea EBW a obținut o prezență la nivel internaţional și continuă să crească într-un ritm alert și constant. Peste 70 de evenimente de business, 7 orașe din România, 4 țări din Europa (UK, Portugalia, Belgia, Italia), realizarea unei emisiuni TV live dedicate femeilor antreprenor, o revistă online care prezintă afaceri românești, un HUB IT, la Sibiu, dar şi proiecte de CSR sunt doar câteva dintre realizările comunității.

În prezent, reţeaua EBW a depăşit 8.000 membre din ţară şi din diaspora, care conduc afaceri de top, iar rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, în cadrul conferinţelor organizate în România, Portugalia, Marea Britanie, Belgia și Italia.

AL PRESS

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.