„Cupa Justiției”, ediția a III-a, la Colegiul Tehnic „Valeriu Braniște” Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În perioada  12-13.04.2018, Centrul Regional Timișoara din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, împreună Asociația Solidart Timișoara au demarat sesiunile de informare în licee din Caransebes, Lugoj și împrejurimi cu privire la proiectul „Cupa Justitiei”, ediția a III-a, un turneu de fotbal pentru a sensibiliza și informa cu privire la riscurile fenomenului traficului de persoane.

În cadrul acestor sesiuni a fost prezentat proiectul „Cupa Justitiei” și au fost transmise informații despre fenomenul traficului de persoane și modul în care fiecare persoană se poate implica în prevenirea acestui fenomen.

În această perioadă au loc sesiuni de informare în următoarele unități de învățământ: Colegiul Tehnic „Valeriu Braniște” Lugoj, Grup Școlar „Aurel Vlaicu” Lugoj, Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj, Colegiul Național „Coriolan Brediceanu” Lugoj,  Colegiul Național „C.D.Loga” Caransebeș, Colegiul Tehnologic „Dacia” Caransebeș,  Liceul Teoretic „Traian Vuia” Făget și Liceul Tehnologic „Traian Grozavescu” Nădrag.

Prin acest proiect se urmărește folosirea unui canal nonformal – sportul pentru creșterea gradului de conștientizare a publicului larg din județele Timis și Caraș-Severin cu privire la riscurile fenomenului traficului de persoane.

Proiectul își dorește îmbunătățirea  cunoștințelor populației cu privire la acest fenomen prin informare directă, în cadrul unui turneu de fotbal și cresterea gradului de implicare comunitară a tinerilor prin implicarea într-un turneu de fotbal, menit să atragă atenția asupra fenomenului.

Turneul de fotbal va avea loc în data de 23 mai 2018, în curtea Colegiului Tehnic „Valeriu Braniste” Lugoj, cu implicarea următorilor pa rten eri: Colegiul Tehnic „Valeriu Braniște” Lugoj, Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Fundația Missio Link Internațional și Fundația Filantropia Timișoara.

AL PRESS

Despre admin 6667 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.