Învățătura de minte [1207]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Scrisoarea lui Dumnezeu către tine

„M-am uitat la tine în această dimineață. Așteptam să-mi spui două-trei cuvinte, mulțumindu-mi pentru cele bune ce ți s-au întâmplat ieri sau cerându-mi părerea pentru cele ce urma să le faci azi. Am observat că erai mult prea ocupat să-ți cauți haine potrivite. Am continuat să aștept.

Speram să-ți găsești câteva clipe ca să-mi spui: „Bună dimineața!”, dar erai prea ocupat. Pentru a vedea că-ți sunt alături am aprins cerul pentru tine și l-am umplut de culori și cântece de păsări… Păcat că n-ai observat nici atunci prezența mea.

Te-am privit mergând grăbit spre serviciu și-am continuat să aștept liniștit. Probabil ai fost ocupat și nu ai avut timp să-mi spui două vorbe. Când te-ai întors de la muncă ți-am observat oboseala și ți-am trimis o ploaie măruntă care să-ți alunge stresul și am crezut că o să-ți aduci aminte de Mine.

În schimb, supărat, m-ai înjurat. Doream atât de mult să-Mi vorbești. Ai pornit televizorul și în timp ce-ți urmăreai programul preferat, eu am așteptat. Ai cinat apoi cu ai tăi și nu ți-ai adus aminte de Mine.

Văzându-te atât de obosit, am înțeles tăcerea ta și ți-am aprins splendoarea cerului pentru a te odihni, am pus veghetori o mulțime de stele. Era așa de frumos. Păcat că n-ai observat.

Poate că nu ți-ai dat seama că sunt aici pentru tine. Am mai multă răbdare decât poți să-ți imaginezi. Vreau să ți-o arăt pentru a le arăta și tu altora. Sper că măcar azi îmi vei acorda puțin din timpul tău”.

Al tău Tată, Dumnezeu!

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.