Învățătura de minte [1202]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O femeie dintr-o familie mică era săracă, însă foarte, foarte credincioasă. Și într-o zi, când banii erau aproape pe terminate și nu mai erau suficienți nici măcar pentru a-și hrăni copilașii, ea a sunat la un post de radio local și a lăsat acolo un apel către Dumnezeu.

În timp ce angajații de la radio au compătimit-o pe femeia credincioasă, unul dintre ascultători a fost foarte furios. Acest ascultător era un ateu convins și a decis să-și satisfacă plăcerea, batjocorind femeia credincioasă. Barbatul a aflat adresa, a sunat-o pe secretara lui și a instruit-o să cumpere multe daruri și produse alimentare.

Astfel, secretara s-a întors la el cu cea mai bună carne, brânzeturi și dulciuri. Imaginează-ți uimirea ei atunci când șeful i-a dat următorul ordin: „Livrează produsele la această adresă, iar în cazul în care femeia întreabă cine a trimis alimentele, să-i spui că diavolul”.

Când secretara i-a dat femeii pachetul cu produse alimentare, ea era foarte emoționată. Femeia era atât de recunoscătoare încât lacrimile îi curgeau din ochi. Nu a încetat nicio clipă să-i mulțumească și să o binecuvânteze pe fată. Dar în cele din urmă, secretara a întrebat-o:

– Nu vreți să aflați cine a trimis toate aceste produse?
Femeia a răspuns:
– Nu. Nu are absolut nicio importanță, pentru că atunci când Dumnezeu dă ordinul, chiar și diavolul se supune.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.