Intervenție în forță a jandarmilor la un botez și amenzi de 30.000 de lei, după un scandal provocat pe fondul geloziei

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Circ în toată regula, duminică seară, la o petrecere de botez, la Lugoj. Jandarmii au fost trimiși în sprijinul polițiștilor care nu au reușit să calmeze un grup de indivizi care s-a luat la ceartă. Totul a pornit de la un bărbat care s-a întâlnit la petrecere cu fosta iubită.

Totul s-a petrecut duminică seară, în cartierul Țesători din Lugoj, în incinta unei baze sportive. Unul dintre invitați s-a întâlnit la petrecere cu fosta iubită, iar după ce s-a îmbătat a început să facă scandal.

La fața locului au fost trimiși polițiștii lugojeni, însă oamenii legii nu au putut să le facă față celor care se luaseră la harță. În sprijinul lor au fost trimiși jandarmii de la IJJ, care au fost nevoiți să folosească forța pentru a-i calma pe scandalagii.

„În seara zilei de duminică, 22.08.2021, o persoană cunoscută cu antecedente penale a provocat un scandal din cauza fostei iubite. Amploarea acestui scandal a impus intervenția jandarmilor în sprijinul colegilor polițiști din municipiul Lugoj. Situația s-a încheiat cu trei sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 de lei. Nu suntem împotriva unui dialog al iubirii, atât timp cât dialogul se află în limitele legii și siguranței”, transmit cei de la IJJ Timiș.

Momentele în care indivizii agresivi au fost reținuți a fost surprinse de camerele de supraveghere purtate de oamenii legii.

La amenzile jandarmilor s-au mai adăugat și sancțiunile polițiștilor, astfel scandalagiii au avut de plătit amenzi de aproximativ 30.000 de lei.

Vezi aici videoclipul postat de Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș

Despre admin 6630 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.