Întâlnire regională! Liderii PLUS din Arad, Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin s-au reunit la Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Birourile Filialelor Județene PLUS din zona de vest – PLUS Arad, PLUS Timiș, PLUS Caraș-Severin și PLUS Hunedoara s-au reunit într-un cadru informal marți, 14 ianuarie, la Lugoj.

În cadrul întâlnirii s-a prezentat activitatea și organizarea din cadrul fiecărei filiale, implicarea membrilor și proiectele pe care doresc să le dezvolte. S-a discutat despre alegerile locale ce vor avea loc în acest an, candidaturile membrilor PLUS în diferite UAT-uri, comune, orașe sau municipii, pentru funcția de primar, pentru cea de consilier local sau județean, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

La întâlnire au participat președinții celor patru filiale județene PLUS din Vest – Robert Calotă (PLUS Arad), Daniel Toma (PLUS Caraș-Severin), Călin Pop (PLUS Hunedoara) și Alexandru Caplat (PLUS Timiș), coordonatorii regionali Kinga Târlea, Diana Amza, Sabin Răciu și Radu Vlădescu, dar și reprezentanți ai Generația PLUS, care reunește membri sub 30 de ani.

În cadrul discuțiilor, un subiect important a fost accentul pe importanța dezvoltării filialelor Generația PLUS din fiecare zonă, pentru a crea o cultură a implicării în politică a tinerilor.

„Obiectivele PLUS, ale filialelor PLUS Arad, PLUS Timiș, PLUS Caraș-Severin și PLUS Hunedoara sunt obținerea unui scor cât mai bun la alegerile locale, oferirea de politici publice locale, care, prin funcțiile câștigate de membrii PLUS (primari, consilieri locali, județeni), să poate fi implementate. Schimbarea pe care ne-o dorim este posibilă doar prin reprezentanți onești, cinstiți și competenți, oameni gospodari, persoane pe care PLUS le susține pentru funcțiile publice locale, la alegerile ce vor avea loc anul acesta. PLUS continuă să investească în dezvoltarea oamenilor, pentru a aduce îmbunătățiri vieții politice, sociale și economice din țara noastră”, au transmis reprezentanții PLUS.

AL PRESS

Despre admin 6576 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.