Înscrierea copiilor la grădiniță se poate face prin e-mail, prin telefon sau prin fax

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ministerul Educației a aprobat procedura și calendarul privind înscrierea, respectiv reînscrierea în învățământul preșcolar pentru anul școlar 2020-2021. Anul acesta, în plină pandemie de coronavirus, se vor folosi e-mail-ul, telefonul sau faxul pentru înscriere.

În județul Timiș sunt aproape 18.000 de locuri disponibile în grădinițe, pentru anul școlar viitor. Ministerul Educației și Cercetării a stabilit, în vederea cuprinderii în învăţământul preşcolar a copiilor cu vârste între 3 şi 6 ani, derularea succesivă a etapelor pentru înscrierea și reînscrierea copiilor la grădiniță. Reînscrierile se vor desfășura în perioada 25 mai – 5 iunie.

Înscrierile se vor desfășura în două etape: 8 iunie – 3 iulie și 20 iulie – 10 august. Cazurile care nu au fost clarificate în cele două etape de înscrieri se pot rezolva în perioada 11 – 31 august.

„Orarul reînscrierilor și, respectiv, al înscrierilor va fi stabilit de conducerea unităţii de învăţământ şi va fi afişat, la loc vizibil, în fiecare grădiniţă, pentru informarea părinţilor şi a publicului interesat, inclusiv pe site-ul acesteia (dacă există) şi pe site-urile inspectoratelor şcolare”,

transmit reprezentanții Minsiterului Educației.

Alina OLAR

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.