Încep înscrierile la Make it! Race it! Recycle it!, singura competiție de acest fel din România

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

A 6-a ediție MRR va avea loc sâmbătă, 18 Iunie 2022, pe râul Bega în Timișoara, în spatele Catedralei.

90 de echipaje reprezentând 50 de companii și ONG-uri au participat la eveniment, în cele 5 ediții organizate până acum.

Și în acest an, echipele participante își vor construi câte o ambarcațiune folosind materiale recuperate și reciclabile și vor concura cu ea alături de celelalte echipe înscrise în competiție. După curse, fiecare echipaj își va demonta ambarcațiunea și va recupera sau va da spre reciclat deșeurile reciclabile din care a fost construită. Evenimentul se adresează companiilor, instituțiilor, ong-urilor, liceelor și grupurilor de prieteni.

Înscrierile se pot face până cel târziu luni 30 Mai 2022.

Participanții vor concura pentru cele 7 trofee puse în joc de organizatori: Cea mai rapidă ambarcațiune, Cea mai faină temă, Saved by the bell, Popularitate/Impresie artistică, Premiul special EcoStuff, Titanic Award, People’s Choice Award și 5 premii surpriză.

Pe lângă acestea, un premiu special „People’s Choice” va fi acordat echipajului care a construit cea mai faină ambarcațiune din ultimii 5 ani. Doritorii pot vota ”Ambarcațiunea Regină” aici – https://www.facebook.com/ecostuff.romania/posts/3105873573014643

Make it! Race it! Recycle it! este o competiție sportivă neconvențională unică în România. Conștientizarea importanței protecției mediului și implicit a colectării selective și a refolosirii/reciclării stă la baza ideii de organizare a acestui eveniment.

Mai multe detalii despre MRR2022 sunt disponibile site-ul evenimentului – https://mrr.ecostuff.ro/ și în regulamentul competiției. Cei interesați pot urmări evoluția evenimentului și pe Facebook – https://www.facebook.com/events/440348907618672

MRR2022 este un proiect organizat de EcoStuff Romania, realizat în parteneriat cu Continental Romania, susținut de Adid Timiș și Retim.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.