Încep discuțiile cu OMV pentru demolarea benzinăriei

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

După desființarea stației Mol de pe strada Caransebeșului, fostul primar ales nu mai are astâmpăr până când nu demolează și stația OMV de pe strada Timișoarei.

Interesant este că, din „respect pentru lugojeni”, după demolare nu apare nimic în loc, cum se arăta inițial în intenția de demolare.

„Justițiarul” din Primărie, aflat în conflict cu justiția, preferă să dărâme tot ce se poate dărâma și să vadă în jur doar ruine.

Probabil pentru că acestea se pot cumpăra mai ușor, cum a fost cazul cu Insula Cotu Mic, care stă și așteaptă demararea lucrărilor de renovare.

După cum titrează publicația de casă a fostului primar ales, „reprezentanții OMV Petrom și-au anunțat intenția de a discuta cu cei din administrația locală, despre viitorul stației de carburanți de pe strada Timișoarei. […] Primăria Lugoj pare să-și fi propus, ca și în cazul celor de la MOL, un contract mai bun, în care ambele părți să fie mulțumite. […]

Administrația locală a propus donarea construcțiilor, care mai apoi să fie scoase la licitație. Se pare că nici cei de la OMV nu sunt deciși să facă donația, însă faptul că vor discuții demonstrează că proprietarii stației ar avea la îndemână și alte soluții, pentru a salva de la demolare benzinăria”. (N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.