Încă un supermarket se deschide la Lugoj, în locul fostului Acapulco

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

sdr

După Lidl (1), Carrefour (2), Profi (3), Penny (1), Kaufland (1), încă un supermarket se va deschide în curând la Lugoj. Dacă mai luăm în calcul și viitoarele magazine Dedeman, Altex și Pepco, am putea spune că Lugojul devine încet-încet, din oraș al bicletelor, un oraș al supermarketurilor. Ceea ce, la o populație de 37.000 de locuitori, pare totuși cam mult.

În locul fostului restaurant Acapulco, lângă Parcul “George Enescu”, a fost construită în ultimele luni o clădire care va adăposti, spun mai multe sur-se din administrația locală, un nou su-permarket, informează lugojeanul.ro. La Lugoj ar urma să ajungă Auchan sau Mega Image, două lanțuri puter-nice de magazine cunoscute la nivel național și internațional.

Deocamdată însă, nu se știe exact care dintre cele două își va deschide punct de lucru în orașul nostru sau când va avea loc inaugurarea noului magazin. Înainte de a fi restaurant și sală de evenimente, la Acapulco funcționa o terasă.

Clădirea construită de omul de afaceri Petru Groza are nu mai puțin de 1.000 de metri pătrați și niciun stâlp de susținere interior, astfel că întreg spațiul poate fi folosit pentru un supermarket.

Înălțimea totală a clădirii este de 8 metri. Mega Image a deschis deja trei magazine în acest an la Timișoara, de tipul Shop&Go. Auchan are și el nu mai puțin de trei hypermarketuri funcționale în orașul de pe Bega.

Alexandru BARANYAI

 

1 comentariu

  1. eu nu inteleg cum obtin autorizatie toate supermarket-urile astea fara a avea locuri de parcare , pe centru la complexul elis e haos , parcheaza toti pe diagonala , abia ai loc sa treci cu masina , acum daca si la gorge enescu se face ce sa mai zic? nici asa nu prea avea unde opri un autobuz ca politia doarme dar daca se face un supermarket? se gan deste cineva din conducerea primariei cand da avize ce impact are acel aviz pentru localitate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.