În urma unei percheziții domiciliare, a fost descoperită o plantație de canabis, în curtea unei case

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT. – Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat în 6 septembrie, percheziții domiciliare  la o persoană din județul Timiș, bănuită de trafic de droguri de risc.

„Din cercetările efectuate a reieșit că, în cursul anului 2023, o persoană și-ar fi înființat și întreținut o cultură de canabis outdoor, în curtea locuinței sale, din județul Timiș, în vederea distribuirii drogurilor consumatorilor din județ. În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 40 de plante de canabis, reprezentând 53,5 kilograme de masă vegetală și 3 kilograme de substanță vegetală uscată, mărunțită și depozitată în mai multe recipiente. O persoană a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Timișoara, pentru audieri”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

În urma administrării probatoriului, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului. În 7 septembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a acestuia.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile Glad Voievod Timișoara. (P. M.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.