Un microbuz cu 16 locuri pentru transportul elevilor Școlii Gimnaziale Bethausen

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Deschiderea noului an școlar la grădinița și școala nouă din Bethausen s-a făcut în prezența primarului Ioan Lihoni și a viceprimarului Dacian Vasile Sârbu, care le-au urat mult succes și spor la învățătură în noul an tuturor elevilor și multă sănătate părinților și profesorilor.

Totodată, primarul Ioan Lihoni a reiterat promisiunea că în viitorul apropiat grădinița și școala nouă din Bethausen vor fi dotate cu mobilier nou și aparatură didactică performantă, de ultimă generație, în cadrul unui proiect aprobat prin PNRR, în valoare de aproape 1,4 milioane de lei.

„Și încă un lucru minunat pentru copiii Școlii Gimnaziale Bethausen. Pe lângă deschiderea noii școli, astăzi (12.09.2023) am primit de la Ministerul Dezvoltării Regionale un microbuz de 16 locuri pentru transportul elevilor școlii. Cu ajutorul lui Dumnezeu și al autorităților centrale, o să primim încă unul electric sau hibrid. Le mulțumim anticipat și  pe această cale. De asemenea, mulțumim și conducerii școlii pentru bună colaborare și Consiliului Local Bethausen pentru ajutorul acordat în implementarea tuturor proiectelor”,

a transmis primarul Ioan Lihoni.

Lidia SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.