În prag de sărbători, Smile Credit sare în ajutorul tău

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Procesul de aplicare si obtinere a unui credit nu a fost nicicand mai simplu pana la aparitia SmileCredit. Oricine poate opta pentru un credit pana la salariu, direct din confortul casei, fara a fi nevoie sa indeplineasca niste conditii stricte, care sa le minimizeze posibilitatea de a intra in posesia sumelor necesare. Astfel, daca salariul nu reuseste sa acopere toate nevoile materiale dintr-o anumita luna, un asemenea credit reprezinta solutia ideala.

Click aici si aplica pentru un credit pana la salariu in doar cateva secunde!

Care sunt avantajele unui credit pana la salariu de la SmileCredit?

Pentru ca SmileCredit a aparut din dorinta de a putea satisface nevoi financiare pe care institutiile bancare nu le prevedeau ca fiind valide pentru acordarea unui imprumut clasic, intreaga activitate a fost conturata in asa fel incat sa aduca numeroase beneficii creditorilor.

Conditii minime care trebuie indeplinite

Creditele rapide pana la salariu se caracterizeaza in principal prin simplitatea accesarii lor. Oricine are 18 ani si detine o sursa stabila si constanta de venit poate aplica in vederea obtinerii lor. In plus, pentru a simplifica procesul si a-l realiza exclusiv in mod online, se recomanda ca solicitantul sa detina un cont bancar valid in care sa poata fi virata suma vizata. De preferat ar fi ca acesta sa coincida cu cel pe care incaseaza lunar salariul, pensia sau orice alta forma de venit in baza caruia se angajeaza sa achite ratele ulterioare.

Birocratie cu mult simplificata

Solutiile noastre fiind cu preponderenta rapide sau chiar urgente, facem tot posibilul ca solicitarile sa fie aprobate si banii virati chiar in aceeasi zi sau cel tarziu in urmatoarea zi lucratoare. Acest lucru este posibil datorita faptului ca am eliminat necesitatea ca persoana in cauza sa faca numeroase drumuri la institutia fizica. Intreg procesul se realizeaza online, contractul fiind creat, semnat si stampilat in doar cateva minute, odata ce cererea a fost acceptata si detaliile stabilite.

Dobanda fixa si comisioane inexistente

SmileCredit a fost creat de oameni pentru oameni, motiv pentru care vrem ca imprumuturile noastre sa reprezinte un ajutor si nu o sursa suplimentara de stres. De aceea am incercat sa setam dobanzi cat mai mici care sa nu cantareasca prea mult la suma finala datorata. Inca dinainte sa semnati contractul veti avea o imagine clara, stabilita in mare masura de dumneavoastra, despre suma finala pe care va trebui sa o returnati, la care se adauga dobanda de doar 1,1% din valoarea solicitata. Rata lunara va fi calculata in raport cu valoarea imprumutata si perioada in care va asumati ca o veti restitui integral.

In plus, pe parcursul colaborarii sumele stabilite initial nu vor putea suferi niciun fel de modificare. Nu practicam adaugarea de comisioane pentru niciunul dintre serviciile prestate. Dobanda fixa este singurul punct de castig pentru noi, dincolo de satisfactia data de faptul ca am putut fi un real ajutor pentru persoanele ce aveau nevoie de noi. 

Il poti folosi in orice scop ai nevoie

Pentru ca respectam intimitatea si nu dorim sa setam limite nerealiste in ceea ce priveste acordarea creditelor, nu punem intrebari cu privire la scopul in care intentionati sa utilizati sumele solicitate. Aveti libertatea sa le directionati spre orice cauza doriti, acest aspect nefiind conditie de obtinere a banilor, cum se intampla in majoritatea cazurilor.

SmileCredit se caracterizeaza prin transparenta, promptitudine, incredere si flexibilitate crescuta. Astfel, optand pentru a colabora cu noi nu doar ca obtineti imediat sumele solicitate, dar nici nu veti fi constransi de termene limita mult prea stricte. Intelegem ca pot aparea situatii neprevazute si de aceea acceptam amanari in ceea ce priveste achitarea ratelor, atat timp cat dobanda si penalitatile sunt achitate la zi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.