În curând vor apărea parcările cu plată la Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Primăria Lugoj a achiziționat un studiu de 40.000 de lei privind politica parcărilor, care vor avea reguli noi începând cu a doua parte a anului 2022. Mai exact, studiul va viza modernizarea parcărilor din oraș, dar și posibilitatea realizării de noi locuri, precum cele cu plată.

Se vor căuta soluții și pentru construirea de parcări pentru autobuze, biciclete și alte mijloace de transport. Potrivit anunțului de pe SEAP, compania care are sarcina de a realiza studiul trebuie să livreze propuneri de eficientizare a organizării diferitelor organisme care se ocupa de gestionarea resurselor de parcare și de eficientizare a organismelor de control. Firma de consultanță va livra și propuneri privind politici tarifare pe principii moderne, dinamice, în funcție de ofertă.

„Vom identifica toate locurile disponibile, iar apoi o să facem o politică de tarifare, atât rezidențial cât și pentru parcări publice”,

a explicat pentru Lugojeanul.ro primarul Claudiu Buciu.

Rezultatele principale care trebuie obținute către firmă în urma prestării serviciilor sunt elaborarea documentului strategic Politica de Parcare C 2021-2027, precum și aprobarea documentului strategic Politica de Parcare 2021-2027 prin Hotărâre a Consiliului Local.

Nicolae LAIEȚIU

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.