În 27 septembrie 2020 vom alege noul primar al Lugojului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Se știe deja data la care vom merge să votăm noul primar al Lugojului. Guvernul României a aprobat, joia trecută, un proiect de lege privind stabilirea datei alegerilor locale, premierul Ludovic Orban precizând că este vorba de data de 27 septembrie. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a solicitat, la începutul şedinţei Executivului, introducerea pe ordinea de zi suplimentară a proiectului privind stabilirea datei alegerilor pentru autorităţile administraţiei locale din anul 2020, precum şi măsurile pentru buna organizare și desfăşurare a acestor alegeri, premierul precizând că este de acord.

„E vorba cum am stabilit, de 27 septembrie, şi toate prevederile legate de reducerea termenelor şi măsurile de protecţie a celor implicaţi în procesul electoral”,

a spus Orban. El şi-a exprimat convingerea că până pe 27 septembrie răspândirea noului coronavirus se va diminua şi vor putea fi organizate alegeri locale. Alegerile locale erau programate să aibă loc în primăvară, însă din cauza pandemiei de coronavirus, au fost amânate fără să se stabilească o dată la care acestea să fie organizate. Orban a precizat că șansele ca aceste alegeri, programate în toamnă, să fie la rândul lor amânate sunt extrem de mici.

Nicolae SILADE

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.