Orașul e în pericol din cauza lor!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Haita de acțiune vine în orașul tău!

După evenimentul de lansare, care a avut loc pe 20 martie, în Cinema City din AFI Cotroceni, Haita de Acțiune vine în orașul tău. Vei avea ocazia să-ți întâlnești actorii preferați în Timișoara, Constanța, Brașov, Ploiești și Cluj.

După fenomenul „Teambuilding”, cel mai de succes film autohton, Vidra Productions aduce pe marile ecrane un nou proiect cinematografic ambițios, „Haita de acțiune”.

Filmul, care îi are în distribuție pe Antonia, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Anca Dumitra și Matei Dima, este o comedie de acțiune.

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat.

Împreună cu Oli (Antonia) o polițistă care are probleme cu nervii pentru că e sătulă de misoginismul din România și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

Scris și regizat de Vali Dobrogeanu, noua comedie marca Vidra Producțions prezintă publicului românesc o distribuție diversă, cu tineri actori, unii deja cunoscuți și îndrăgiți, dar și câteva surprize.

Alex Delea:

„Cred că este unul dintre cele mai bune filme românești pe care le-am văzut. Deci tensiune, bătaie, comedie, dacă vrei sa râzi sănătos, hai la haita, că-i haios, e puțin spus. Mi-a plăcut mult! […] Faze comice, adrenalină, bătaie, cascadorii, tot ce vrei, găsești aici!”

Alex Velea:

„Un film plin de acțiune, de dinamism […] abia aștept să-l mai vad încă o dată! ”

Antonia:

„Scena mea preferată, cu mine, a fost lupta de la sfârșit […] sper că nu e spoiler! Hai la film!”

BDLP:

„Bestial! În sfârșit un film românesc cu de toate! ”

Ioana State:

„O comedie savuroasă […] am râs de la început până la sfârșit! ”

Selly:

„Cea mai tare comedie românească, am râs copios […] chiar vă recomand să mergeți la Haita!”

„Haita de acțiune” este distribuit de Vidra Productions în toate cinematografele din țară.

Biletele sunt disponibile pe vivalavidra.com.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.