Guns N’ Roses ar putea lansa un nou album, la 11 de ani de la „Chinese Democracy”

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Una din cele mai bine vândute trupe din istoria muzicii rock, Guns N’ Roses, urmează să lanseze un nou album, potrivit express.co.uk. La finalul anului trecut, britanicii publicau un articol în care relatau faptul că Slash, chitaristul trupei, a confirmat cele declarate de Axl Rose cu ceva timp în urmă, referitor la lansarea unui nou album în viitorul apropiat. Acesta spunea în vara lui 2018 că a scris deja mai multe piese pentru un nou album Guns N’ Roses, însă finalizarea acestuia va putea fi pregătită doar după încheierea turneului internațional în care membrii trupei erau implicați.

Este vorba de mega – turneul ,,Not in this lifetime’’ (Nu în această viață), început în anul 2016 și încheiat abia la finalul anului 2018, perioadă în care, se pare, extraordinarele concerte ar fi generat peste 560 de milioane de dolari.

Deși nu se poate încă vorbi despre o dată de lansare, chitaristul Slash a precizat că există dorința de a se reuni cât se poate de repede cu colegii săi, în vederea înregistrării unui nou album, care ar veni la 28 de ani de la lansarea celebrului „Use Your Illusion” – ultimul ce conține piese originale imprimate de Slash, McKagan și Axl Rose împreună – și la 11 ani de la „Chinese Democracy” – album imprimat fără contribuția chitaristului Slash.

Pentru cei mai tineri, trebuie să spunem că Guns N’ Roses este o trupă hard rock formată în anul 1985 în Los Angeles, California, SUA, ce a reușit să vândă peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. Cele mai cunoscute piese lansate de solistul trupei Axl Rose și colegii săi sunt November Rain, Don’t Cry, Knockin on Heavens Door, Paradise City și Sweet Child O’Mine. De-a lungul timpului, acestea au adunat între 500 de milioane și peste un miliard de vizualizări pe canalul You Tube, putând fi ascultate chiar și în timp ce joci unul dintre cele mai populare jocuri slot la VladCazino, intitulat desigur Guns N’ Roses.

Zvonurile despre lansarea unui nou album Guns N’ Roses au fost confirmate și de chitaristul Richard Fortus, într-un interviu acordat postului de radio KSHE.

,,O să încercam să înregistram și să lansăm ceva în curând. Cred că va fi mai repede decât va gândiți.’’ Întrebat despre posibilitatea unor noi piese în 2019, acesta a declarat: ,,Sunt șanse foarte mari să se întâmple acest lucru. Axl a scris mult în ultima vreme’’. Așadar, nu va mai trece mult probabil până ce milioanele de fani din întreaga lume, unii dintre ei mult mai tineri decât hiturile trupei, vor avea parte de noi melodii din partea unei adevărate legende a muzicii internaționale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.