„Grupul suport de asistență și consiliere” pentru persoanele cu dizabilități

„Începusem frumos, iar întâlnirile deveneau tot mai calde și mai viguroase, subliniind caracterul de familie al filialei Lugoj a asociației „Ridică-te și umblă” pentru persoane cu dizabilități.

Ce putem face acum când acest cântec a fost întrerupt? Decizia ne aparține și spunem: continuăm! Cu aportul voluntarilor filialei s-a format „Grupul suport de asistență și consiliere” pentru prietenii noștri cu probleme fizice, fie pentru cei care au venit la întâlniri, fie pentru cei care doresc să primească mâna noastră întinsă pentru a fi ajutați.

Vom fi prezenți cu apelurile noastre telefonice pentru a cunoaște modul în care membrii filialei noastre fac față crizei în care suntem prinși cu toții.

Vom încerca să ajutăm cu tot ce putem, ca acei care sunt în dificultate să fie sprijiniți fie în aprovizionare, fie în informarea lor privind unele drepturi care le pot avea și, mai ales, în comunicare și consiliere.

Suntem aici pentru fiecare dintre persoanele cu dizabilități care nu ne-au vizitat la filială, dar care sunt în nevoie și dificultate.

Apelați la noi cu curaj și vă vom răspunde cu drag fiecărui apel. De asemenea ne veți putea găsi pe pagina de facebook cu resurse și informații, care vă vor fi necesare și care vă vor face izolarea mai ușor de trecut.

Domnul Karol Banyacsakay (0733.167.506) va primi orice apeluri ale dumneavostră și va dispecera nevoile către voluntari. De asemenea, cei care doresc să ni se alăture ca voluntari, veți găsi în telefonul de contact ocazia de a vă exprima oferta dumeavoastră, ca un semn de prețuire pentru cei care sunt greu încercați. Doamne ajută!”, spune George Uba, președintele Asociației „Ridică-te și umblă!” (A. P.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.